Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodič kroz događanja

Kamo danas: Drvored u Tvornici kulture, Booka o književnicama, 2. rođendan Depoa...

drvored
Foto: Promo fotografija
01.04.2016.
u 15:00

Donosimo gradska događanja koje treba posjetiti

1. Zagrebački bend Drvored večeras će u Tvornici kulture održati najveći koncert u svojoj karijeri. Zanimljivu puhačku sekciju s tekstovima na francuskom i hrvatskom može se čuti od 21 sat, a ulaz je 40 kuna.

2. Knjižna booka, kojom se želi potaknuti čitanje među djecom, danas će se, od 10.30 do 16.30 sati održati i u predvorju NSK. Tamo će biti izložba kojom će se predstaviti djela hrvatskih književnica.

3. U Katranu, točnije u tamošnjem klubu Depo večeras od 23 sata održat će se proslava drugog rođendana tog popularnog mjesta za izlaske. Posjetitelje će zabavljati DJ Billy Nasty.

4. Konceptualna izložba Dora Maar od danas u 16 može se vidjeti u prostorijama Zajednice Nijemaca u Hrvatskoj, Palmotićeva 20. Izložba se pripređuje kako bi se upozorilo na nasilje nad ženama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije