Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARIO JURIČAN:

'Dovezite šutu pred gradsku upravu da se gradonačelnik napokon pobrine za nju'

Dario Juričan
Foto: Facebook
1/5
13.04.2020.
u 10:42

Juričan je istaknuo kako je 22 dana nakon potresa Zagreb još uvijek zatrpan šutom

Bivši predsjednički kandidat i redatelj Dario Juričan poručio je Zagrepčanima da šutu koja je nastala nakon potresa donesu pred gradsku upravu. Smatra kako bi se gradonačelnik Bandić tek onda za nju pobrinuo. 

Na svom je Facebook profilu napisao:

"DOVEZITE ŠUTU PRED GRADSKU UPRAVU DA SE GRADONAČELNIK NAPOKON POBRINE ZA NJU

Iako su prošla 22 dana od potresa, Zagreb je još uvijek zatrpan šutom, koja očigledno ne brine našeg gradonačelnika, ujedno i načelnika Stožera civilne zaštite grada Zagreba. Novi načelnik ima vremena svaki dan paradirati i svađati se po presicama, a ne stigne pozabaviti se problemima koji otežavaju svakodnevno funkcioniranje grada.

Dragi Zagrepčani, ako niste sigurni kamo sa šutom nastalom nakon potresa, uvjeren sam da je najbolja lokacija za nju upravo ona kod zgrade gradskog poglavarstva, da je gradonačelnik Bandić napokon vidi i pobrine se za nju", poručio je.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DonnaIF91
DonnaIF91
22:25 13.04.2020.

Laura, 36. w︆︅w︆︅­­w︆︅.︆︅­­Ki︆︅s︆︅­­s︆︅T­­o︆︅k︆︅­­.︆︅c︆︅o︆︅m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije