Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegnite gužve

Donosimo pregled radova na zagrebačkim prometnicama!

Gužve zbog radova
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
10.05.2014.
u 09:50

Iz Gradskog ureda za prostorno uređenje zamolili su građane za strpljenje zbog radova na prometnicama u gradu i oko njega

Vozači i putnici vrijeme polaska na posao i put moraju planirati ranije – u gradu je, naime, sve više radova na uređenju i asfaltiranju prometnica!

Tako će se svi oni koji se voze od Velikogoričke ulice do Savezne Republike Njemačke preko čvora Buzin morati strpjeti sve do subote 17. svibnja do 20 sati, do kada će se za sav promet zatvoriti istočni kolnik, a na zapadnom će se kolniku uspostaviti dvosmjeran promet.

Za spomenutih radova bit će onemogućen ulaz na autocestu A3 u smjeru čvora Lučko, a građani moraju predvidjeti vožnju koja može potrajati i više od sata.

– S obzirom na važnost i prometnu opterećenost navedenog dijela predlažemo da se građani koriste alternativnim pravcima preko čvora Kosnica i prometnim pravcem Sisačka cesta, Ulica Dr. L. Naletilića i Remetinečka cesta da se smanje gužve i izbjegnu veća zagušenja prometnice – poručio je Milan Rendulić, pomoćnik pročelnika za ceste.

U ponedjeljak i utorak za sav promet od jedan do pet sati ujutro bit će zatvorena Ulica Kralja Zvonimira (južni kolnik) na dijelu od Stančićeve do Heinzelove ulice zbog izvlačenja kabela na spomenutom dijelu.

Sve do prvog dana srpnja radovi će se odvijati u Vlaškoj ulici na dijelu od Palmotićeve do raskrižja ulica Pod zidom/Kaptol, Cesarčeva i Bakačeva.

U ponedjeljak od sedam sati do jutarnjih sati u četvrtak 15. svibnja za sav će promet biti zatvorena Ulica Božidara Magovca na dijelu od Ukrajinske ulice zbog uređenja kolnika.

– Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje – poručili su iz gradskog Ureda za promet.

Radovi na uređenju Ulice kanonika Krčevića bit će do petka 23. svibnja, dok će uređenje Ulice Borongaj potrajati do posljednjeg dana svibnja.

>> Nastavak gužvi: Od 9.5 zatvara se istočni ulaz na autocestu kod Buzina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije