Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Domino's donirao 32.000 kuna za obnovu bolnice u Klaićevoj

Zagreb: Domino's uručio donaciju Klinici za dječje bolnice u Klaićevoj
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
02.10.2020.
u 09:22

- Osobno sam oduvijek htio sudjelovati u jednoj lijepoj gesti i humanitarnom radu. U životu sam se susreo sa nekim situacijama koje su me potresle i obećao sam sam sebi jednog dana pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, što je više moguće - rekao je jedan od direktora franšize Mihael Sviben

Tjedan su dana od svake prodane pizze odvajali pet kuna za obnovu bolnice u Klaićevoj, a zatim su prikupljena sredstva, nešto više od 32 tisuće kuna, predstavnici franšize Dominos taj iznos i predali ravnatelju bolnice Goranu Roiću. Od tog iznosa, kaže jedan od direktora Domino's-a Mihael Sviben , 1000 dolara je bilo donirano i od strane  Domino's Pizza International, sa sjedištem u SAD-u. 

- Osobno sam oduvijek htio sudjelovati u jednoj lijepoj gesti i humanitarnom radu. U životu sam se susreo sa nekim situacijama koje su me potresle i obećao sam sam sebi jednog dana pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, što je više moguće. Moj poslovni partner Nils Gornall i ja, u ime Domino's Pizza Hrvatska, uz pomoć naših vjernih kupaca, imala je tu mogućnost pomoći najpotrebitijima. Svaki dan se susrećemo s negativnim vijestima u medijima i smatram da ovakva jedna lijepa gesta može izazvati osmijeh na licima - kazao je Mihael Sviben, a na donaciji je zahvalio ravnatelj Roić. 

- Naša je bolnica pretrpjela ogromnu štetu od potresa, a kasnije je bila pogođena poplavom zbog jakih kiša. Uništen je velik dio naših zgrada i opreme, ali unatoč svemu, našim malim pacijentima nastojimo pružiti vrhunsku zdravstvenu zaštitu. U takvim okolnostima svaka pomoć nam je od velike važnosti te bih se u ime zaposlenika i u osobno ime zahvalio Domino ́s Pizza na velikom srcu i socijalnoj osjetljivosti - kazao je Roić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije