Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENJE TRGA

Zvižduci i sirene na Trgu žrtava fašizma: Bandić kosio travu obučen kao radnik Zrinjevca!

Bandić kosio travu obučen kao radnik Zrinjevca
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/22
19.10.2018.
u 17:20

Prvom košnjom gradonačelnika Bandića u 17 sati svečano je i spektakularno otvoren Trg žrtava fašizma

U 17 sati svečano je otvoren Trga žrtava fašizma, a događaj je obilježila prva košnja trave koju je obavio gradonačelnik Grada Zagreba i djelatnici Zrinjevca, uz asistenciju voditelja podružnice Zrinjevac Igora Toljana.

>> Pogledajte kako gradonačelnik kosi travu

Događaju su s velikim plakatima, zviždaljkama i policijskim sirenama prisustvovali i članovi inicijative Vratite magnoliju koji su na svom Facebook profilu nešto prije otvorenja između ostalog napisali: 

"Kosilice se pale! Posljednje pripreme za svečano otvaranje. Gradonačelnik će sigurno biti dobre volje nakon oslobađajuće presude. Dođite! Možda šampanjac potece u šarenoj fontani!"

17.30 - Nakon što je Bandić otišao, djelatnici Holdinga nastavili su kositi travu koju su mnogi prije košnje doticali da bi provjerili je li ona umjetna kako je najavljeno ili nije. 

17.20 - Netipično za njega, gradonačelnik Bandić nije dao ni jednu izjavu. Pokosio je svoje i otišao! 

17.15 - Gradonačelnik kosio uz djelatnike Holdinga, a cijeli događaj bio je popraćen s jedne strane pljeskom i uzvicima "Bravo Milane!", a s druge zviždaljkama, policijskim sirenama i skandiranjem "Sramota!". Članovi incijative Vratite Magnoliju pokušali su ga zaustaviti velikim plakatom.     

17.11 - Na otvorenje je stigao i gradonačelnik Milan Bandić, obučen u radnika Zrinjevca. Gurao je kosilicu, a građani su ga pratili uzvicima podrške, dok su mu neki zviždali.

VIDEO Pratite otvorenje obnovljena Trga žrtava fašizma: 

 

 

Komentara 94

ST
stefj
17:49 19.10.2018.

Ima više radnika i novinara nego tih lijevih fašista... Mržnja prema Bandiću je velika, a ne mogu dobiti izbore. Malo neka se pogledaju, očito ne mogu ponuditi ništa dovoljno dobro za promjenu...

BU
Budak
17:33 19.10.2018.

Krezubi, neradni, smrdljivi i neradnički lijevičari jurišaju na sve. To su udruge koje postoje zbog nerada i sisanje novca i proračuna.

DU
Deleted user
17:57 19.10.2018.

Hahahah da je Amerikanac o Bandiću bi snimili film.Toliko napada,prosvjeda čak i pritvor i sve preživi i još se smješka ovim što non stop prosvjeduju. Ako ga želite skinuti sa vlasti budite konstruktivni ne destruktivni tako ga nikada nećete skinuti sa vlasti.Pljujete ga za Bundek,Bundek pun gradjana,pa za fontane,opet gradjani na fontanama i tako ukrug.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije