Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzbuna

Dojava o bombi u Tehničkoj školi Ruđera Boškovića ipak lažna

dojava o bombi (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
25.08.2010.
u 12:55

Anonimna dojava o postavljenoj bombi u Tehničkoj školi Ruđera Boškovića ipak je bila lažna - rekli su iz PU zagrebačke.

ZAGREB - Anonimna dojava o postavljenoj bombi u Tehničkoj školi Ruđera Boškovića ipak je bila lažna - rekli su iz PU zagrebačke.

Naime, muška osoba je oko 11.45 sati s telefonske govornice dojavila na 92 da je u školi postavljena bomba. Protueksplozivni odjel ubrzo je izašao na teren, a očevidom je utvrđeno da je riječ o lažnoj uzbuni.

Kako kaže ravnateljica škole Đurđica Fuštar, na upozorenje policije reagirala je preventivno.

- Pozvala sam nastavnike i učenike koji su danas došli polagati popravne ispite za državnu maturu da iziđu vani. Očevid je trajao sat vremena, a kada je utvrđeno da je riječ lažnoj dojavi, nastavili smo s ispitima - objasnila je ravnateljica.

Ovo nije prvi put da je netko lažno prijavio postavljanje eksploziva u toj školi.

 -  Prije nekoliko godina imali smo sličnu situaciju, pa sam znala kako treba postupati - dodala je Fuštar.   

Komentara 3

OB
-obrisani-
13:27 25.08.2010.

Ako vam je život mio, učiteli i profešuri, držte se onog provjerenog gesla za Novo-ocjenjivanje: TKO ZNA - ZNA, A TKO NE ZNA - 2

MZ
Mare_zg
17:07 25.08.2010.

Nekome se, očito, nije išlo na popravni.

ZU
zutaruza
15:44 26.08.2010.

@Mare_Zg Popravni su prosli,pise se drzavna matura. ;) Znam jer mi je brat bio na popravnom i bas tad nije bilo nikakve dojave o bombi,a nema ni smisla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije