Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

'Dogodio se mali akcident, pukla je cijev kroz koju prolazi amonijak'

Cijev je odmah sanirana, a prema protokolu na teren je pozvana Policijska uprava zagrebačka, Inspekcija zaštite okoliša i Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"
05. listopada 2019. u 23:30 20 komentara 4806 prikaza
Ilustracija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Cijev kroz koju prolazi amonijak pukla je večeras u Veletržnici na Žitnjaku u Zagrebu, izvijestio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama. Cijev je sanirana i nema ugroze za stanovništvo niti radnike, dodaju.

Dan otvorenih vrata Javne vatrogasne postrojbe Zagreb DAN OTVORENIH VRATA VIDEO Zagrebački vatrogasci pokazali građanima kako gase požar i izvlače unesrećene u prometnim nesrećama

"Ured za upravljanje u hitnim situacijama je večeras dobio dojavu o malom akcidentu unutar postrojenja Veletržnice na Žitnjaku (Slavonska avenija 8). U sklopu rashladnog sistema oko 22:15 sati došlo je do puknuća cijevi kroz koju prolazi amonijak. Cijev je odmah sanirana, a prema protokolu na teren je pozvana Policijska uprava zagrebačka, Inspekcija zaštite okoliša i Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar". Nema ugroze za stanovništvo niti radnike u postrojenju", stoji u priopćenju.

VIDEO Prodavači mandarina u Zagrebu:

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka