Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velik interes

Dobra vijest za obožavatelje: Treći Balaševićev koncert u Lisinskom

'BiH,05.07.13. Mostar, Stadion Bijeli brijeg,  Koncert Dorda Balasevica Photo:Stojan Lasic'
Foto: 'Stole Lasic/Vecernji list'
1/3
03.12.2013.
u 14:37

Zbog velikog interesa jedna će osoba moći kupiti najviše dvije ulaznice.

Zbog velikog interesa publike nakon dva rasprodana koncerta nenadmašni i neumorni Đorđe Balašević odlučio je iz poštovanja prema brojnim posjetiteljima i u dogovoru s Lisinskim nastupiti i na trećem koncertu u povodu 40. godina Koncertne dvorane!

Treći koncert pod nazivom "Pa, tamburama mangupi prepreče put" održat će se u utorak 17. prosinca u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 20 sati.

 

Zbog velikog interesa publike te da bi omogućili što većem broju ljudi kupnju ulaznica jedna osoba moći će kupiti najviše dvije ulaznice za koncert.

Prodaja ulaznica je po jedinstvenoj cijeni od 280 kuna.

Ključne riječi

Komentara 6

ZA
zagabria1
18:10 03.12.2013.

To me uopće ne čudi, ustvari to me raduje. Pokazuje da su umjetnici koji se nisu politički iskompromitirali dobrodošli u svim dijelovima bivše države. Tako i Balašević i Čolić obavezno pune dvorane. Ovo je za inat onima koji bi dijeliliili i prebrojavali krvna zrnca. Čovjek je svugdje čovjek i narod to očito shvaća. Zato je ovo dobro jer narodu nije do ratova i guuposti već do života i druženja

ME
melinda
19:29 03.12.2013.

pa naravno da je dobrodosao za razliku od baje knindze ili nasega thompsoma kojima treba zabraniti javne nastupe jer pozivaju na mrznju i velicaju zlo dok balasevic pjeva o ljubavi ispaja ljude cemu i jeste svrha pjevaca kao nasa severina koja kao od sale puni dvorane sirom svijeta

LO
lojtra
16:08 03.12.2013.

Ne mogu se načuditi interesu za jugoslavenskog režimskog pjevača (i ja sam video tita maršala, računajte na nas). Ali 'ajde, bolje i to nego "lepe pesme" koje dolaze "otamo"!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije