Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevrtljiva jesen

Do srijede oblačno i kišno, a onda samo sunce i temperature do 20°C

Kiša,portal (1)
Luka Stanzl/PIXSELL
14.10.2013.
u 11:54

Prema najavama, u srijedu se uz sunčana razdoblja ipak očekuje i malo kiše, a potpuno razvedravanje očekuje nas u četvrtak. Takvo vrijeme trebalo bi se zadržati sve do nedjelje

Oblačno vrijeme uz maglu koje nas je jutros dočekalo na zagrebačkom području nakon sunčane nedjelje još će malo potrajati. Prognostičari najavljuju da će jače naoblačenje stići večeras, a promjenjivo vrijeme trebalo bi se zadržati do srijede.

Sutra će biti djelomice sunčano, ujutro uz mjestimičnu maglu. Vjetar slab, od sredine dana povremeno umjeren jugozapadni. I dalje toplo. Jutarnja temperatura oko 10, najviša dnevna oko 20 °C, javlja DHMZ.

Prema najavama, u srijedu se uz sunčana razdoblja ipak očekuje i malo kiše, a potpuno razvedravanje očekuje nas u četvrtak. Takvo vrijeme trebalo bi se zadržati sve do nedjelje, prema sedmodnevnoj vremenskoj prognozi, a dnevne temperature kretat će se između 16 i 20 Celzijevih stupnjeva, koliko se očekuje u nedjelju.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije