Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"BESKRAJNO ZAHVALAN"

Djelatnik Čistoće koji je ostao bez nogu zahvalio kolegama

mirko marić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
21.03.2013.
u 13:23

Vaša bezrezervna pomoć, podrška i pažnja ublažile su šok mojoj obitelji, poručuje Marić

Mirko Marić, djelatnik podružnice Zagrebačkog holdinga Čistoća koji je prošli mjesec u naletu pijanog vozača automobila ostao bez obje potkoljenice, pismeno je zahvalio svim prijateljima i zaposlenicima Holdinga na pomoći.

"Beskrajno sam vam zahvalan na nesebičnoj pomoći koju ste, od prvog trenutka nakon moje nesreće, pružali meni i mojoj obitelji. Vaša bezrezervna pomoć, podrška i pažnja ublažile su šok mojoj obitelji, ubrzale moj oporavak i ulile mi nadu da ću uz pomoć dobrih ljudi uspjeti organizirati svoj budući život", piše u Marićevoj zahvali.

Na Marića, inače oca troje malodobne djece, Škodom Octavijom naletio je vozač koji je u krvi imao 1,81 promil alkohola. Prikliještio mu je obje noge, a liječnici su mu na kraju morali amputirati potkoljenice. Marića su u bolnici posjetili šef Holdinga Ivo Čović te gradonačelnik Milan Bandić, koji mu je dao stan na korištenje.

>> Supruga, djeca, prijatelji... svi su još u šoku: Mirko, drži se!

Komentara 2

LO
lovres
15:22 21.03.2013.

Drz se Mirko

CH
Changi
15:26 21.03.2013.

Hrabro Mirko! Hrabro gledajte u život, kao što gledate na ovoj fotki. Imate tri dragulja koji će vam pomagati u životu dok ste živi - vašu djecu. Pokušajte u duši oprostiti čovjeku koji vas je unesrećio, jer vjerujte, vama će biti lakše, a sud će ga kazniti. I ovako je dovoljno kažnjen, kad vidi vašu fotografiju. Vjerujem da vas ni kolege, ni prijatelji neće ostaviti bez potpore. Primite izraze mog dubokog poštovanja i suosjećanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije