Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro djelo

Bravo, dečki! Pogledajte kako su Tvrtko i Bruno oduševili zagrebačku policiju!

Foto: PU zagrebačka
1/3
22.05.2019.
u 17:10

Svjesni smo da je možda netko teško zaradio novac, pa smo ga odlučili predati u sigurne ruke policajaca s Medveščaka, kazali su školarci PU zagrebačkoj

Kažu kako je dječje srce nevino i najveće, a upravo je ova misao zaživjela u dvojici dječaka iz Zagreba koji su učinili dobro djelo- pronašli su novac i vratili ga na policiju.

- Svjesni smo da je možda netko teško zaradio novac, pa smo ga odlučili predati u sigurne ruke policajaca s Medveščaka- kazali su školarci PU zagrebačkoj.

Foto: PU Zagrebačka

Tvrtko i Bruno, dvojica 14-godišnjaka, vraćali su se kući i sasvim slučajno su naišli na novac. Koja je svota u pitanju, nije poznata, ali su se dječaci  odmah odlučili obratiti policiji i pošteno vratiti pronađeno.

- Bez razmišljanja  „pokucali“ su na vrata policije znajući da je to jedini ispravan način. Prijateljski razgovor s policijom, dobar osjećaj i majčin ponos, ono je s čime su za ovo djelo „nagrađeni “- objavila je PU zagrebačka na svojim službenim stranicama.

Komentara 4

VE
verica2
19:54 22.05.2019.

Bravo dečki!

SO
sohnahoakasaa
16:18 26.08.2019.

Molim vas podijelite ovaj članak jer je dosta ovih lopina o kojima čitamo svaki dan.. Oni u vlasti i na 'položajima' lopov do lopine, gramzivci i nekarakteri najveći sigurno neće ni pročitati ovaj članak. Djeca im nikad neće shvatiti kako je biti dobar i odgovoran član zajednice i ponos svojih roditelja jer će oni doma vidjeti i naučiti nešto drugo i drugačije.

DU
Deleted user
18:22 22.05.2019.

dječaci očito nisu hadezeovci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije