Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u tvornici katran

Disco, funky, swing i rock 'drmat' će vikendom u novom klubu Depo

Klub Depo na Radničkoj
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/2
04.04.2014.
u 17:00

Novi prostor za partyje otvara se u hali broj 3 na Radničkoj 27, večeras u 21 sat. Prvih večeri, uz glazbu, moći će se uživati i u lutkama iz ciklusa Putnici

Skladište broj 3 tvornice Katran večeras se pretvara u klupsko mjesto u kojem će, uvjeravaju voditelji, svatko moći naći nešto baš po svom ukusu. Partyji koji će se ondje održavati zasad samo petkom i subotom, uskoro bi se mogli proširiti i na srijede i četvrtke, a vlasnici obećavaju da disco, funky, swing, rock i elektroničku glazbu nikad neće zamijeniti zabavnom.

- Radnička cesta idealna je za klubove. To je poslovna zona u kojoj u kasnima satima nikomu ne smeta buka, a i svuda u svijetu nekako je postao hit da se industrijski prostori pretvaraju u klupske prostore - objasnio je Marijan Kiš koji večeras, od 21 sat, nastupom Picksiebnera te DJ-a Damira Bencarića, otvara klub Depo, s Teom Haroudom i Mihaelom Galekovićem.

Za sve one koji se registriraju na internetskoj stranici kluba, upad će biti besplatan, a ni inače, objašnjava Kiš, cijene za koncerte, nastupe i partyje neće biti visoke.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

- Cilj nije bio napraviti neki elitni klub, već prostor u koji mogu doći svi i zabaviti se - rekao je Kiš, koji je trinaest godina svirao klavijature u Letećem odredu, a tri godine vodio je i klub The Best.

Osim u petak, dan za otvaranje Depoa bit će i subota, kad će, između ostalih, pozornicu preuzeti i jedan od voditelja kluba, DJ Teo Harouda, kao i gost iznenađenja. Također, posjetitelje prvih večeri očekuje i svojevrsna izložba lutaka iz ciklusa Putnici koja je na Noć muzeja izazvala veliki interes u Muzeju suvremene umjetnosti.

- Margareta Vidmar i Esox Lucius Ido pripremili su lutke, a posebno se ponosimo i vanjskim zidom kluba koji je oslikao mladi hrvatski grafiter Chez, čija su djela već na mnogim zidovima diljem Hrvatske, ali i Europe - objasnila je Vanja Daskalović iz odnosa s javnošću kluba iz skladišta broj 3 te dodala kako će se klub, osim dobrom glazbom i zanimljivim izvođačima, svakako od ostalih razlikovati i po osvjetljenju, ali i atmosferi u kojoj će svi željni zabave biti dobrodošli.

Kako je rekla Daskalović, u popularnost Depoa, iako se čini da u Zagrebu već ima dosta klubova, ne sumnja.
- Jednoj metropoli mjesta za zabavu nikad ne smije nedostajati - zaključila je.

Komentara 2

DU
Deleted user
20:49 04.04.2014.

iz vana izgleda ko austro-ugarska štala ,evo novog mjesta za punit crnu kroniku vikendom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije