Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izabrano vodstvo plinare

Direktor je Mazal, ali Deban nije razriješena

Foto: Robert Anic/PIXSELL
VL
Autor
Matea Šobak
12.03.2019.
u 09:27

Bivši predsjednik uprave Đure Đakovića te nekadašnji glasnogovornik i savjetnik tadašnjeg HDZ-ova ministra gospodarstva Damira Polančeca Tomislav Mazal novi je direktor i član uprave Gradske plinare Zagreb, poručili su iz Holdinga. Imenovan je na četiri godine, a mandat mu je počeo teći jučer.

Podsjetimo, Mazal je izabran nakon drugog javnog natječaja koji je proveo Holding te nakon gotovo tri mjeseca otkako je iz Plinare otišla dotadašnja direktorica Tihana Colić. U međuvremenu, osoba ovlaštena za zastupanje Gradske plinare kao direktorica i članica uprave tvrtke bila je čelna žena Holdinga Ana Stojić Deban, a unatoč tome što je Mazal imenovan novim direktorom, kako stoji na internetskoj stranici Plinare, od 7. ožujka, sa svoje pozicije do zaključenja broja razriješena nije Ana Stojić Deban pa Plinaru sad “ovlašteno zastupaju” dvije osobe.

Nešto jednostavnija situacija je u Gradskoj plinari-Opskrba, koju je od jučer, također na četiri godine, od Igora Pirije preuzeo Igor Šadura. On je u Opskrbi već radio, od 2008. do 2014. godine, kad je prešao u HEP, a 2011. godine USKOK-u ga je prijavio nekadašnji vlasnik tvrtke MAG-Sekom, koji ga je optužio da je na račun njegove tvrtke jedrio Jadranom i skijao u Austriji, a kao protuuslugu MAG-Sekom je dobio poslove za Gradsku plinaru-Opskrba. Šadura nije bio tad kazneno gonjen jer se navodna nagodba dogodila 2005. te je nastupila zastara.      

>> Pogledajte video: Kronologija afere lažnih SMS-ova

 

 

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
12:59 12.03.2019.

ko u kupleraju .......nezna se ko s kim, ko protiv koga i ko je lapio više a izvuko se.......sapunjara gora od meksičkih.......a trpaju se lovom dok ne potonu........ko u zoo svijetu sa lakomim živinama koje žderu pa povraćaju pa žderu.......samoo da nebi drugi mrvice uzeli....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije