Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stranka Za Grad

Dijagnoza za Skupštinu: Neznanje i glasanje po narudžbi

Lijek restrukturiranje (1)
Foto: Jakov Novak /VLM
1/3
25.10.2013.
u 10:37

"Mnogi od zastupnika koji su dignuli ruke za razdvajanje Holdinga u nova poduzeća nisu znali osnovne informacije o tome kolike uštede to eventualno donosi, koliko se imovine uzima iz poduzeća te zašto se to uopće radi"

Nakon što je u srijedu dostavila lijek RESTRUKTURIRANJE® predstavnicima uprave Holdinga i Gradskog poglavarstva, stranka Za grad nastavila je istraživanje u Gradskoj skupštini te postavila dijagnozu "neznanje, neinformiranost i glasanje po narudžbi", priopćili su.

– Mnogi od zastupnika koji su dignuli ruke za razdvajanje Holdinga u nova poduzeća nisu znali osnovne informacije o tome kolike uštede to eventualno donosi, koliko se imovine uzima iz poduzeća te zašto se to uopće radi. To sugerira da zastupnici ne glasaju po savjesti već djeluju po nalogu Gradskog poglavarstva – izjavila je Iva Kvakić, supredsjednica stranke Za grad.

– Postavlja se pitanje kako bez javno dostupnog plana i strategije možemo vjerovati ljudima koji su sustavno uništavali Zagrebački holding, tvrtku koja je vlasništvo građana Zagreba. Bojimo se da će se povijest ponoviti i kako će građani ponovno plaćati nečiju nesposobnost i osobno bogaćenje – poručuju iz te stranke.

>>Stranka Za Grad upravi Holdinga isporučila lijek 'Restrukturiranje'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije