Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moglo je završiti kobno

Detalji detonacije na odlagalištu kod Zagreba: Policija pronašla još jednu eksplozivnu napravu

Reciklažno dvorište u Zaprešiću
Jurica Galoic/PIXSELL
06.01.2024.
u 11:47

Eksplozivne naprave izuzeli su policijski službenici protueksplozijske zaštite

Na zaprešićkom odlagalištu otpada u petak poslijepodne, kako nam je jučer dojavio čitatelj, nešto je eksplodiralo, a na kraju se, prema potvrdama gradonačelnika Zaprešića Željka Turka i policije, ispostavilo kako je došlo do detonacije. Danas su iz policije osvanuli i detalji situacije koja je mogla završiti tragedijom. 

Naime, kako stoji na stranicama PUZ-a, jučer oko 12.25 sati u Zaprešiću, Industrijska cesta, na odlagalištu otpada gradskog poduzeća je 46-godišnji zaposlenik upravljao radnim strojem te razgrtao otpad. U jednom je trenutku došlo do eksplozije eksplozivne naprave ispod lijevog dijela radnog stroja.

U neposrednoj blizini pronađena je još jedna eksplozivna naprava. Eksplozivne naprave izuzeli su policijski službenici protueksplozijske zaštite. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba niti je nastala materijalna šteta.

>>VEZANI ČLANCI: 

-Mogu reći da to vjerojatno nije nešto manje kao što bi bila petarda, nego da je riječ o eksplozivnoj napravi koja je mogla i ozlijediti čovjeka. Dobro je da nema stradalih- rekao je još jučer gradonačelnik Turk.

>>VIDEO: Ovako nešto u Zagrebu se ne pamti: Bacio opušak kroz prozor Mercedesa pa osuđen

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije