Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gradski vodič

Danas u kvartu: tečaj slovenskog jezika u Kic-u

\'poslovni...zagreb...28.05.2004. ucenje engleskog na internetu foto: goran stanzl\'
Goran Stanzl/Pixsell
Autor
Igor Capan
05.02.2013.
u 09:00

Američki kutak Zagreb u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Zagrebu i Knjižnicom i čitaonicom Bogdana Ogrizovića (Preradovićeva 5, 18 sati) organizira predavanje u povodu obilježavanja Mjeseca afroameričke povijesti i kulture.

Kratak i zanimljiv tečaj slovenskog jezika vode lektorica slovenskog na Filozofskom fakultetu u Zagrebu Ivana Petric Lasnik i asistentica na Katedri za slovenski jezik Jelena Tušek. Tečaj se održava u KIC-u, Preradovićeva 5, a početak je u 19 sati.

Predavanje African American Women In Jazz

Američki kutak Zagreb u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Zagrebu i Knjižnicom i čitaonicom Bogdana Ogrizovića (Preradovićeva 5, 18 sati) organizira predavanje na engleskom jeziku u povodu obilježavanja Mjeseca afroameričke povijesti i kulture. Carol Cass nastupala je širom SAD-a i Europe te je surađivala s brojnim renomiranim glazbenicima. Glumila je u filmovima i televizijskim produkcijama. Školovala se u rodnom Bostonu, Massachusetts, na konzervatoriju New England gdje je učila od legendarnog Prestona Sandiforda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije