Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U četvrtak

Dan kravate u centru, prometni prekidi

kravat pukovnija (1)
Patrik Macek/Pixsell
17.10.2012.
u 10:00

Počasna satnija Kravat-pukovnije bit će postrojena u četvrtak točno u podne na Markovu trgu, a zbog toga će biti prekinut promet na nekoliko lokacija.

Od 9.30 do 15 sati u četvrtak kratkotrajno će se prekidati promet zbog smjene straže i ophodnje gradom počasne satnije Kravat-pukovnije. Promet će biti prekidan na sljedećim lokacijama:

Dubravkin put – Tuškanac – Ilirski trg – Demetrova – Basaričekova – Markov trg – Kamenita ulica – Trg sv. Marka – Radićeva – Trg bana Jelačića – Kaptol – Opatovina. Smjena straže i ophodnja Kravat-pukovnije dio je svečanosti organizirane zbog Dana kravate koji se obilježava upravo 18. listopada. Iz Academie Cravatice i Turističke zajednice grada Zagreba pozivaju na taj dan i njegov program u centru grada i na Markovu trgu te mole za strpljenje zbog kratkih prometnih zastoja.

Počasna satnija Kravat-pukovnije bit će postrojena u četvrtak točno u podne na Markovu trgu.

Komentara 1

Avatar bok
bok
11:30 17.10.2012.

Jako lijepo! Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije