Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJEDNA AKCIJA

Dan je oslobođenja Zagreba, a poruka je jasna: 'Otpor Bandiću, sloboda Zagrebu'

Zagreb: Prosvjedna akcija protiv Milana Bandića
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
08.05.2020.
u 11:39

Naš je cilj da konačno potaknemo ljude da izađu na izbore, a do tada pratimo svaki njegov korak - poručuje ekipa iz inicijative Zagreb te zove.

Okupili smo se točno na Dan oslobođenja Zagreba kako bismo još jednom dvjema velikim transparentima jasno poručili 'otpor Bandiću' i 'sloboda Zagrebu' - govori nam Gordana Pasanec iz građanske inicijative Zagreb te zove, jedna od organizatorica prosvjedne akcije usmjerene protiv gradonačelnika Milana Bandića i, kako navode, njegovih štetnih politika. 

- Još jednom ukazujemo na ovaj simboličan dan da je iza tog čovjeka 20 godina lošeg upravljanja gradom, od prometa do uništavanja samih kvartova, povijesnih institucija... A sada nije reagirano niti na potres. Još uvijek se ne zna kada će Zagreb biti očišćen - ističe Pasanec pored Hendrixova mosta, dodajući da 'sada dolazi njegov kraj'.

- Naš otpor traje svih 20 godina i sada nakon GUP-a i koronavirusa ljudi su konačno shvatili i vidjeli tko je i što je Milan Bandić. Cilj nam je da konačno potaknemo ljude da izađu na izbore, a do tada pratimo svaki njegov korak - poručuje ekipa iz inicijative Zagreb te zove.

Inače, akciju na Savskom nasipu organizirali su udruga Siget, Zagreb te zove, Zelena akcija te Pravo na grad.

Zagreb: Prosvjedna akcija protiv Milana Bandića
1/8

 

Komentara 5

AP
ante_pustinjak
12:25 08.05.2020.

dan oslobođenja od duhovne inteligencije, umjetnika svih vrsta, srednje klase, dobrostojećih zagrebčanaca! to je stvarno vrijedno slavlja!?!

ZG
zg1985
12:05 08.05.2020.

opet ove ekstremisticke udruge

Avatar DorothyAL84
DorothyAL84
10:00 10.05.2020.

ww︆︅​w​​︆︅.​​ki​s︆︅​s​t​​o​k​.​c​o︆︅​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije