Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽUTI TJEDAN

Čistoća: Ovaj tjedan odvozimo samo plastiku i metal

Čistoća nije odvezla plastiku
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/4
27.04.2020.
u 11:47

U tjednu od 4. svibnja do 9. svibnja odvozi se papir.

Ovo je žuti tjedan, što znači da se ovaj tjedan Zagrebu odvozi plastična i metalna ambalaža u žutim vrećicama, poručuju u Čistoći.

- U tjednu od 27. travnja do 2. svibnja odvozimo plastičnu i metalnu ambalažu, a u tjednu od 4. svibnja do 9. svibnja odvozimo papir - kažu u Čistoći i mole Zagrepčane za svjesnost u trenutnoj situaciji te da plastične vrećice i papir ne iznose na javne površine prije dana odvoza.

Raspored odvoza otpadnog papira, plastične i metalne ambalaže po gradskim četvrtima i mjesnim odborima mogu se pronaći ovdje.

Foto: Čistoća

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije