Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLASTIKA IDUĆI TJEDAN

Čistoća: Ovaj tjedan je plavi, odvozimo samo papir

Odvoz papira
Foto: Borna Filić/PIXSEL
20.04.2020.
u 11:25

Molimo sugrađane za svjesnost u trenutnoj situaciji, da plastične vrećice i papir ne iznose na javne površine prije dana odvoza, kažu u Čistoći.

Iz Zagrebačke Čistoće ponovno podsjećaju na raspored odvoza papira i plastike, napominjući da je ovaj tjedan plavi, odnosno da se ovaj tjedan odvozi samo papir. 

- Ovaj tjedan je plavi tjedan. U tjednu od 20. travnja do 25. travnja odvozimo papir, a u tjednu od 27. travnja do 2. svibnja odvozimo plastiku.Molimo sugrađane za svjesnost u trenutnoj situaciji, da plastične vrećice i papir ne iznose na javne površine prije dana odvoza - kažu u Čistoći.

Raspored odvoza otpadnog papira, plastične i metalne prikazan je ispod. 

Foto: Čistoća

Raspored se može vidjeti i ovdje

Ključne riječi

Komentara 7

BU
burza
12:25 20.04.2020.

U cemu je problem gdje ga nema jedan tjedan papir drugi tjedan plastika

SV
sveznam1
12:35 20.04.2020.

znao sam kad je dosla direktiva iz eu da se pocne razvrstavati otpad a ta direktiva se nije odnosila ni u jednoj rijeci na gradane da ce ona ne znam kojim bih to imenom nazvao sto radi u holdingu svaliti na gradane ..prvo ne voze vise nego manje a drugio naplacuju nezakonito

MA
marina58
12:18 20.04.2020.

Pa tko je tu lud? 15.01.2020. objavljeno je na radio Sljemenu da se papir i plastika po novome odvoze 1x tjedno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije