Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon požara

C.I.O.S. nastavlja s radom: Žao nam je što se dogodio incident

CIOS požar
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
23.04.2014.
u 13:11

Tvrtja je od inspekcije Ministarstva zaštite okoliša dobila dopuštenje za nastavak redovitog poslovanja na Jankomiru. Ispričali su se svima zbog nastalog požara i zahvalili svima koji su sudjelovali u gašenju i sanaciji

Pogon C.I.O.S.-a na Jankomiru, nakon saniranih posljedica požara koji je prošloga ponedjeljka zahvatio otvoreno skladište Centra za reciklažu, može nastaviti raditi.

- C.I.O.S. grupa dobila je od inspekcije Ministarstvao zaštite okoliša i prirode dopuštenje za nastavak redovitog poslovanja. Koordinirani inspekcijski nadzor trajao je od 15. travnja, a inspekcija je potvrdila da su aktivnosti sanacije opožarenog područja i zbrinjavanja materijala nastalog tijekom požara uspješno okončane - priopćeno je iz tvrtke.

Napominju da su u nadzoru bile i vodovodopravna inspekcija Uprave vodnog gospodarstva iz Ministarstva poljoprivrede, sanitarna inspekcija Uprave za sanitarnu inspekciju Ministarstva zdravlja i Inspektorat rada Ministarstva rada i mirovinskog sustava.

Uprava C.I.O.S.-a ispričala se zbog ove nesreće koja je zabrinula i velik dio građana, te na noge digla razne službe, od vatrogasaca do liječnika.

Žao nam je što je do incidenta došlo te ćemo stoga poduzeti sve što nam je na raspolaganju da se to nikad više ne ponovi. Grupi C.I.O.S. je izuzetno važna sigurnost okoliša, zaštita okoliša i djelatnika - ističe se u priopćenju, u kojem svim svojim radnicima, te svim vatrogascima, gradskim službama, MUP-u, MORH-u, Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje, Zavodu za javno zdravstvo, Hitnoj pomoći, te Zagrebačkom holdingu i Ini, zahvaljuju na gašenju požara i svakoj drugoj pomoći nakon požara u pogonu na Jankomiru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije