Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Cijeli sam život posvetila djeci, unučadi, praunučadi i šukununučadi – svih 36

Rođena je 1914. na otoku Rabu, u Prvom svjetskom ratu izgubila je oca, u Drugom umalo i supruga.
26. svibnja 2017. u 14:46 3 komentara 795 prikaza

Četvero djece, devetoro unučadi, 19 praunuka i za sada četvero šukununučadi. Najmlađi Roko ima tek dvije godine, što znači da je više od stoljeća mlađi od svoje šukunbake Mare. Marija Debelić proslavila je jučer, naime, svoj 103. rođendan u Domu za starije Maksimir. Zaslužilo je to pravu feštu s članovima obitelji i sustanarima.

Zagreb kakvo priznanje! Lonely Planet: Zagreb je TOP destinacija u Europi ove godine

– Kako ne bih imala dug život kada sam ga cijeli posvetila svojoj brojnoj obitelji. Biti okružen ljudima koje voliš tajna je dugovječnosti – rekla je Marija Debelić, koju život nije mazio. Rođena je 1914. na otoku Rabu, u Prvom svjetskom ratu izgubila je oca, u Drugom umalo i supruga. Ipak, na svom je omiljenom otoku proživjela dug i ispunjen život. Kada joj je suprug preminuo, prije trinaest godina, preselila se kćeri u Zagreb, a zadnjih sedam mjeseci živi u domu. Njezini su sustanari jučer pripremili i mali glazbeni nastup njoj u čast.

– Naši korisnici jako vole fešte, iako u prosjeku imaju od 85 do 95 godina, svi vole zapjevati i zaplesati – rekla je Jasminka Dlesk Božić, ravnateljica doma u kojem su s Marijom Debelić rođendan proslavili svi korisnici rođeni u svibnju, a na feštu im je stigao i gradonačelnik Milan Bandić.

Maturalna Maturalna večer U pohodu na toalete, štikle, odijela... Ceh? 4000 kuna E-ZAGREB Zaboravi red, čekaj u fotelji: Do priključaka bez papira SREDNJOŠKOLCI PREDLAŽU Narukvica za bebe '100% purger' bila bi kul suvenir
POSLOVNA RJEŠENJA
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

  • Pulchrum:

    Mudra baka

  • ŠtoReći:

    Baka Mare,sretan rođendan !

  • inat:

    Sretan ti rođendan bako i zdrava i sretna poživila ti nama još sto. S ovako pozitivnim stavom nadam se da i hočeš.