Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poplavljeno područje

Čička Poljana strepi, iz Velike Gorice poziv za prijavu štete

Čička Poljana
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
18.02.2014.
u 12:45

Prijave šteta od elementarne nepogode primaju se od četvrtka 20. veljače do četvrtka 6. ožujka

Nakon što je župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić jučer proglasio elementarnu nepogodu zbog poplava, iz Grada poručuju da nastalu štetu možete prijaviti u Upravnom odjelu za poljoprivredu i ruralni razvoj Grada Velike Gorice, Trg kralja Tomislava 34, soba 407, podsjećaju Kronike Velike Gorice.

Prijave će zaprimati od četvrtka 20.veljače do 06. ožujka 2014. godine. Dodatne informacije je moguće dobiti na telefon 01/6269947. Na području Čičke Poljane cijelo prijepodne mještani su pregledavali razmjere poplave, voda se još nije povukla iz mnogih dvorišta, a vatrogasci i druge službe pripravni su i za eventualne nove oborine te vodeni val.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Šteta je u Velikoj Gorici proglašena za naselja: Ogulinec, Buševec, Mraclin, Okuje, Rakitovec, Turopolje, Poljana Čička, Jagodno, Kuče, Ribnica i Petrovina.

>>Spremni za novi vodeni val, ali već se oprostili od ljetne žetve

Komentara 1

AN
Android
14:23 18.02.2014.

Svi ćete dobiti po jedan zvučnik iz najnovijih Audija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije