Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čari Perzije

Četiri dana Irana u Gorici: Kušajte tradicionalna iranska jela i pića

Iran
Foto: DPA/PIXSELL
1/2
06.02.2014.
u 15:15

U izložbenom prostoru Učilišta i u predvorju gradske vijećnice bit će postavljena izložba fotografija, originalnih perzijskih tepiha te porculanskih i keramičkih proizvoda

Od večeras će islamska Republika Iran zavladati Pučkim otvorenim učilištem Velika Gorica, gdje će građanima predstaviti svoju bogatu kulturnu baštinu, javljaju Kronike Velike Gorice. Posjetitelji će imati prilike doznati više o ovoj azijskoj državi čija se povijest proteže na više tisuća godine i na čijem su teritoriju nastale najstarije civilizacije.

Na otvorenju u 18 sati govorit će iranski veleposlanik u Hrvatskoj Mohsen Sharif Khodaei i ataše za kulturu iranskog veleposlanstva Seyed Mojtaba Akrami.

Foto: Boris Ščitar ilustracija

Foto: Boris Ščitar/Pixsell

U izložbenom prostoru Učilišta i u predvorju gradske vijećnice bit će postavljena izložba fotografija, originalnih perzijskih tepiha te porculanskih i keramičkih proizvoda. Prvog dana četverodnevne manifestacije posjetitelji će moći kušati iranska tradicionalna jela i pića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije