Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Čarolija Winxa obradovala stotine malih Zagrepčanki

winx
Pixsell
17.10.2011.
u 10:32

Dugometražni animirani film "Winx: Čarobna avantura" nastavak je uspješne priče o pet dobrih vila za kojima luduju djevojčice diljem planeta

Koncem ovog tjedna na velikim platnima zagrebačkih kina naći će se popularni svjetski crtić u 3D tehnici  "Winx: Čarobna avantura", a stotinjak malih Zagrepčanki moglo je jučer uživati na premijeri ovog filma i u magiji dobrih vila u borbi protiv zlih čarobnica.
Dugometražni animirani film "Winx: Čarobna avantura" nastavak je uspješne filmske priče o pet dobrih vila sjajnih krila za kojima luduju djevojčice diljem planeta, a na domaći kinorepertoar stiže od četvrtka 20. listopada.

Priča uokvirena u 87 minuta crtića u 3D verziji počinje kao i uvijek u bajkama – idealnim svijetom, ovaj put vila. Vila Bloom oduševljena je kada je Sky zaprosi. Odjednom počinju problemi – otac Skyu zabranjuje da se oženi s Bloom i otkriva im dugo sakrivenu tajnu! Čarobno kraljevstvo može se spasiti samo uz pomoć hrabrih vila iz Winx Cluba koje su uvijek spremne pomoći svojim prijateljima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije