Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oproštaj

Čarlina i Ivo Bukvić moraju se rastati jer on odlazi u bolnicu

Čarlina
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
12.07.2014.
u 10:00

Vlasnik kujice ne želi u bolnicu dok god se njegova ljubimica ne udomi, ali isključivo kod obitelji gdje će živjeti u kući

Dok ona leži na svom omiljenom mjestu, ispod stola u blagovaonici, i znatiželjno promatra s kim njen vlasnik razgovara na telefon, on upravo njoj traži novi dom. Iako su nerazdvojni točno četiri godine i tri mjeseca, kujica Čarlina uskoro će se morati odvojiti od svog vlasnika Ive Bukvića kojeg zbog tromboze čeka amputacija noge.

Dobroćudna i poslušna

Čarlina točno osjeća da se nešto neobično događa, kaže njen vlasnik, pa spava pokraj njegova kreveta, gdje on već ima pripremljenu putnu torbu za bolnicu pogorša li mu se stanje. Ali prije nego smjesti svoju ljubimicu u novi dom, na liječenje, kaže, neće ići.

– Čarlina je kao štene bačena u jamu u Istri pa, kad su je spasili GSS-ovci, došla je k meni. Bila je preplašena, ali brzo je shvatila da ćemo postati pravi prijatelji. Mješanka je njemačkog i belgijskog ovčara, ali nikako nije pas za dvorište, za lanac, ne zna ona tako – govori Ivo Bukvić koji sa svojom ljubimicom vrijeme najčešće provodi u parku u Trnskom, gdje se kujica istrčava, ali i uživa u igri s drugim psima te djecom. Izuzetno je dobroćudna, hvali svog petogodišnjeg psa vlasnik Ivo, poslušna, a najdraža joj je hrana, osim pseće, kuhana mrkva.

Za uživanje u životu

– Ne znam zašto, ali voli i kuhanu rižu. Sva je posebna – govori Bukvić o svojoj Čarlini koja je, dodaje, na šetnju naučena i s povocem i bez njega. Zbog teške materijalne situacije vlasnika Čarlina nije čipirana ni sterilizirana, ali je redovito cijepljena protiv bjesnoće.

– Ne mogu uopće zamisliti kako će biti rastati se od nje, ali nas dvoje tražimo samo nekog tko će s Čarlinom uživati u životu – rekao je Ivo Bukvić kojemu se zainteresirani za udomljavanje mogu javiti na 098/656-232.

Komentara 2

DO
Dok
22:36 12.07.2014.

Lijepa vijest je da je Čarlina danas udomljena, Sretno Čarlina, sretno Ivo!

DU
duda9
21:24 13.07.2014.

Želim vam Ivo brz i sretan oporavak a vašoj Čarlini da ti ljudi koji su je udomili budu dobri prema njoj neka joj pruže ljubav jer ona je to zaslužila!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije