Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novost

Cammeo od listopada ima pretplatnu karticu za vožnju

kartica
VL
Autor
Mateja Šobak/VLM
27.09.2012.
u 10:08

Cammeo card moći će se kupiti na kioscima Tiska i poput pokaza za tramvaj "napuniti" iznosom od 50, 100 ili 200 kuna

Vožnja s pretplatnom karticom inovacija je koju od 1. listopada uvodi Taxi Cammeo. Na kioscima Tiska bit će, naime, dostupna vrijednosna kartica koju će korisnici taksi-prijevoza moći “napuniti” iznosom od 50, 100 ili 200 kuna, baš kao pokaz za tramvaj, te na taj način platiti svoju vožnju.

– Cammeo Card idealan je za studente te ljude s neredovitim primanjima, pogotovo zato što je može nadoplatiti i osoba koja nije vlasnik – objasnili su iz Cammea te dodali da će dodatnih 20 kuna na kartici dobiti svi koji se registriraju na www.taxi-cammeo.hr.

Komentara 2

Avatar Vucibatina
Vucibatina
12:21 27.09.2012.

Ideja je dobra ali za koga ?

TO
Tot
14:46 28.09.2012.

to je vijest, volim istraživačko novinarstvo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije