Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provjerite popis

Čak 5 ulica u zagrebačkoj Dubravi sutra će ostati bez vode, a razlog su radovi

Dijelovi Zagreba zbog puknuća cjevovoda ostali bez vode
Marko Lukunic/PIXSELL
01.04.2024.
u 10:00

Radovi će trajati u periodu od 08:00 do 15:00 sati. Za vrijeme trajanja radova opskrba vodom osigurana je autocisternom s oznakom "VODA ZA PIĆE".

Zbog najavljenih radova Vodoopskrbe i odvodnje sutra, 2. travnja će bez vode će biti potrošači u dijelovima ulica Ciglenečka, Pernatska, Sjeničarska, Deanovečka, Plješivička I Hrvatskog proljeća u Dubravi

Zbog planiranih radova na vodoopskrbnom sustavu potrošači u dijelovima ulica Ciglenečka (od kbr. 1-23), Pernatska (od kbr. 1-21), Sjeničarska (od kbr. 1-21), Deanovečka (od kbr. 1-23), Plješivička (od kbr. 1-24) Hrvatskog proljeća (od kbr. 47-65, 30-65) u Dubravi​ će biti bez vode.

Radovi će trajati u periodu od 08:00 do 15:00 sati. Za vrijeme trajanja radova opskrba vodom osigurana je autocisternom s oznakom "VODA ZA PIĆE".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije