Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU ODGOVARALO

Cajke u Importanneu šokirale hrvatskog glumca: 'Ovo je šund'

Cajke u Importanneu
Foto: Screenshot/Facebook
04.10.2018.
u 17:34

Iako u centru nije bilo ljudi, tek koji prolaznik, Torjancu se nisu svidjele glasovne sposobnosti pjevačice Aleksandre Prijović te je dao i svoj prijedlog za glazbu na javnim mjestima poput Importannea

Marko Torjanac, hrvatski glumac, prošlog se tjedna malo iza ponoći našao u zagrebačkom Importanne centru gdje nije imao problema sa zaštitarima na pokretnim stubama, već ga je iznenadila glasna narodna glazba koja se čula u poznatom pothodniku. 

Torjanac je uz objavu videozapisa na Facebooku prokomentirao kako je "ovo nekada bilo nezamislivo"

Iako u centru nije bilo ljudi, tek koji prolaznik, Torjancu se nisu svidjele glasovne sposobnosti pjevačice Aleksandre Prijović te je dao i svoj prijedlog za glazbu na javnim mjestima poput Importannea. Pjesme poput ovih koje su ga zatekle u sitnim noćnim satima smatra šundom

"Moram objasniti: ne smatram da je problem što su to cajke niti što je ovo pjesma neke srpske pjevačice. Riječ je o šundu. I javnom prostoru koji bi trebao biti zaštićen od glazbenog šunda bilo kojeg porijekla. I baš kako bi se izbjegli partikularni ukusi, u javnim prostorima se pušta neutralna glazba, instrumentali ili domaći i strani evergrini koji su prošli ‘sud vremena’", poručio je Torjanac. 

 

 

Komentara 116

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
18:30 04.10.2018.

sramota kaj nam delaju iz Zagreba!

DU
Deleted user
17:37 04.10.2018.

Bravo, Torjanac.

AS
ante_slavonac
18:06 04.10.2018.

pa sve cajke i jesu šund tj čisto shanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije