Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILI UZROK

Iz C.I.O.S.-a se oglasili o neugodnom mirisu u zapadnom dijelu Zagreba: Priznajemo propust

Širi se misteriozan smrad zapadnim dijelom Zagreba
Matija Habljak/PIXSELL
04.12.2021.
u 20:26

Građanima se na neočekivanim neugodnostima ovim putem želimo ispričati, a Grupa će uložiti sve dodatne napore kako bi prevenirala slične neželjene situacije, navode

C.I.O.S Grupa se oglasila vezano uz širenje neugodnih mirisa u petak navečer na području zapadnog dijela Zagreba. Podsjećamo, ranije se oglasio Ured za upravljanje u hitnim situacijama i naveo kako je uzrok tome gomila drobljenog otpadnog materijala na lokaciji reciklažnog dvorišta C.I.O.S. Grupa

Priopćenje C.I.O.S  Grupe prenosimo u cijelosti. 

"U skladu s priopćenjem Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, emitiranim danas kasno poslijepodne, a vezano uz jučerašnje širenje neugodnih mirisa na području zapadnog dijela grada te provedenim mjerenjima na samoj lokaciji, kako u priopćenju Ureda i piše, razvidna je vrlo niska vjerojatnost posljedičnih akutnih ili odgođenih učinaka na zdravlje stanovnika u blizini same lokacije C.I.O.S. Grupe i stanovnika Grada Zagreba.

Ovim putem priznajemo propust jer je izostala temeljitija kontrola ulaza sekundarnog željeza u naše skladište, a što je rezultiralo neugodnim mirisima prilikom rezanja starog željeza.

Građanima se na neočekivanim neugodnostima ovim putem želimo ispričati, a Grupa će uložiti sve dodatne napore kako bi prevenirala slične neželjene situacije. Hvala na razumijevanju!", navode iz C.I.O.S Grupe. 

 

Komentara 9

SH
Sharkee
20:37 04.12.2021.

Imotska posla. Pokrali, opljačkali i sad će nas dokrajčiti trovanjem..

DU
Deleted user
21:15 04.12.2021.

Priznajemo trujemo građane !

SL
slavenZadravec
20:57 04.12.2021.

Kolektivna tužba. Svaki građanin pogođen neugodnim mirisom tijekom nekoliko sati zaslužuje više od isprike - npr 100 kuna. Recimo 50000 građana. Siguran sam da će tu neki odvjetnički ured naći svoj interes i financirati tužbu za npr 30% odštetnog iznosa.a. Kazna nadležne državne agencije / nadzornog tijela bi mogla pomoći, a vjerovatno bi bila zakonski utemeljena. Pristajanjem na tužbu pogođeni građani bi poslali jasnu poruku tvrtkama koje neodgovorno posluju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije