Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko zanimanje

Bundek je ove godine nadmašio sva očekivaja

bundek,kino na otvorenom (1)
Foto: Danijel Kasap/Pixsell
1/3
29.07.2013.
u 12:14

Svakog petka, tijekom kolovoza, u večernjim satima od 21:30 sati, na Bundeku se odvijaju besplatne projekcije filmskih hitova.

Besplatne koncerte i predstave koji su izvođeni na Ljetnoj pozornici Bundek, vidjelo je gotovo 40 tisuća Zagrepčana i gostiju, izvijestio je Grad.

Opera HNK-a priredila je popularan program s nizom istaknutih solista - Komedija s predstavom „Đerdan“ otvorila je ljetna događanja na Bundeku, a veliki interes publike izazvala je „Salsa filarmonika“ i jazz orkestar HRT-a. Po riječima gradonačelnika Milana Bandića to je dovoljan razlog da se program održi i dogodine, a u planu je i dogradnja montažnih tribina tako da umjesto dosadašnjih 2.000 mjesta na tribine stane tri tisuće gledatelja.

Svakog petka, tijekom kolovoza, u večernjim satima od 21:30 sati, na Bundeku se odvijaju besplatne projekcije filmskih hitova.

>>U zadnji tren otkazan mjuzikl Footloose na Bundeku!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije