Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usred noći

Buktinja u Zagrebu: Planuo automobil građevinskog poduzetnika

požar
Matija Habljak/PIXSELL/Ilustracija
13.08.2019.
u 13:34

Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo

U Novom Zagrebu u Brezovičkoj cesti oko 2.50 sati, na za sada neutvrđen način izbio je požar osobnog vozila marke Audi, zagrebačkih registarskih oznaka kojim se koristi 42-godišnjak. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo, izvijestila je PU zagrebačka.

Doznajemo da je automobil u vlasništvu građevinskog poduzetnika A. Ć.. Policija provodi očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Automobil je potpuno izgorio. Kako pišu 24sata, doslovno se ništa nije moglo spasiti i jedini dio koji nije promijenio oblik bile su felge. Audi je ostao i bez krova te je i unutrašnjost potpuno izgorjela. Kuću su spasili prisebni vatrogasci jer je toplina počela topiti fasadu koja je nagorjela oko garaže.

Plamen je uništio garažna vrata i umalo spalio i vanjsko plinsko brojilo zbog čega su radnici plinare morali isključiti plin.

Ključne riječi

Komentara 17

TM
trade_mark
13:51 13.08.2019.

čudno kako nikad ne čitamo kako je planuo automobil sveučilišnog profesora ili automobil djelatnice pošte. ili npr. blagajnice iz šoping centra. skoro uvijek gore automobili građevinskih poduzetnika... mercedesi, audiji, bemveji. dođe ti da se zamisliš.

Avatar tituš
tituš
13:52 13.08.2019.

Zna vlasnik tko su vjerovnici koji više nisu imali strpljenja ..

OI
Oidar
15:46 13.08.2019.

Molim vas prestanite koristiti rijec poduzetnik ili stavite navodnika. Sramota je da se dobronamjerna rijec koristi i za kr........e.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije