Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završavaju se radovi

Bukovačka cesta je sanirana, normalizacija prometa iza 17 sati

Zagreb: Na Bukovačkoj cesti otvorila se ogromna rupa
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
22.07.2020.
u 14:32

Građevna jama je zatrpana, napravljena je stabilizacija prometnice, pa su je onda i asfaltirali. Normalizacija prometa u punom profilu očekuje se danas iza 17 sati.

Ekipe Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o. su danas, 22. srpnja pristupile četvrtoj, ujedno i zadnjoj fazi sanacije propada javnog kanala mješovite namjene u Bukovačkoj cesti, javljaju iz Grada. Građevna jama je zatrpana, napravljena je stabilizacija prometnice, pa su je onda i asfaltirali. Normalizacija prometa u punom profilu očekuje se danas iza 17 sati. 

Bilo je samo pitanje vremena kad će cesta ponovno propasti i otvoriti se nova rupa, rekli su, podsjetimo, stanovnici oko te prometnice.  

-  U ovom je dijelu grada jako mnogo zgrada, a usto se cestom prolazi i do bolnice. Dakle, svakodnevno je stotine automobila, kamiona, kola hitne pomoći… na ulici pa bi trebala bi prioritet kompletne obnove. Sve što se radi su sitni popravci, odnosno „flasteri“, koji će ponovno ubrzo kolapsirati. Treba se pronaći neko trajno rješenje i da se u cijeloj ulici zamijene cijevi nekim jačim jer njima „kola“ voda sa Sljemena koja je gorska, jaka i brza, a cijevi za nju preslabe i prestare – objasnila je za Večernji list cvjećarka Lidija Valentar koja godinama gleda situaciju iz svog štanda nedaleko nedavno nastale rupe. 

A pitali smo ViO zašto se toliko često urušava prometnica i ima li Grad u planu neku veće i trajnije rješenje, no, do objavljivanja ovog teksta, nismo dobili odgovor.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije