Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb

Još jedna rupa na Bukovačkoj: Popustio kanal ispod ceste

Sa Zagrebačkim cestama dogovorili su, pak, postavljanje privremene regulacije prometa kako bi se osigurala sigurnost prometa i djelatnika na sanaciji.
16. srpnja 2020. u 14:19 1 komentara 793 prikaza
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/12

Nova se rupa otvorila na zagrebačkoj cesti i to ponovno na Bukovačkoj, otprilike šest metara sjevernije od one koju je ekipa iz Vodoopskrbe i odvodnje "zakrpala" prošli mjesec.

Zagreb: Na Bukovačkoj cesti otvorila se ogromna rupa Duboka 5 metara Rupa na Bukovačkoj sanirana, promet se vraća u normalu iza 17 sati

- Odmah su naši timovi izašli na teren te je utvrđeno da je došlo do popuštanja boka kanala profila 270/195, a time i postepenog ispiranja materijala nadsloja kolektora, što je za posljedicu imalo urušenje prometnice. Odmah je izvršeno inicijalno snimanje te će se već danas pristupiti otvaranju građevne jame na mjestu urušenja, a nakon istog će se izvršiti detaljno snimanje kako bi se moglo pristupiti sanaciji kolektora - navode iz ViO.

Sa Zagrebačkim cestama dogovorili su, pak, postavljanje privremene regulacije prometa kako bi se osigurala sigurnost prometa i djelatnika na sanaciji.

VIDEO Prisjetite se kako je izgledala prva rupa na Bukovačkoj cesti

Nada Šarić
LJEKOVITI SLATKI PELIN
Navala na pripravke iz Hercegovine: Ljudi su zvali i zahvaljivali da im je to spasilo život
HEINEKEN Hrvatska
UTJECAJ KRIZE
Kafići su i dalje omiljena mjesta za druženje, a evo kako na izazove pandemije gledaju hrvatski ugostitelji
  • DarkLord:

    Jadna moja Bukovacka. Ala su rodje dobro odelali radove.