Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u tijeku sanacija

Još jedna rupa na Bukovačkoj: Popustio kanal ispod ceste

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/12
16.07.2020.
u 14:19

Sa Zagrebačkim cestama dogovorili su, pak, postavljanje privremene regulacije prometa kako bi se osigurala sigurnost prometa i djelatnika na sanaciji.

Nova se rupa otvorila na zagrebačkoj cesti i to ponovno na Bukovačkoj, otprilike šest metara sjevernije od one koju je ekipa iz Vodoopskrbe i odvodnje "zakrpala" prošli mjesec.

- Odmah su naši timovi izašli na teren te je utvrđeno da je došlo do popuštanja boka kanala profila 270/195, a time i postepenog ispiranja materijala nadsloja kolektora, što je za posljedicu imalo urušenje prometnice. Odmah je izvršeno inicijalno snimanje te će se već danas pristupiti otvaranju građevne jame na mjestu urušenja, a nakon istog će se izvršiti detaljno snimanje kako bi se moglo pristupiti sanaciji kolektora - navode iz ViO.

Sa Zagrebačkim cestama dogovorili su, pak, postavljanje privremene regulacije prometa kako bi se osigurala sigurnost prometa i djelatnika na sanaciji.

VIDEO Prisjetite se kako je izgledala prva rupa na Bukovačkoj cesti

Ključne riječi

Komentara 1

DA
DarthVader
18:51 16.07.2020.

Jadna moja Bukovacka. Ala su rodje dobro odelali radove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije