Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sesvete

Brzo asfaltiranje jer se udaje kći činovnice?

'asfaltiranje_ses_zag_220811'
''
24.08.2011.
u 15:33

– Moramo li u demokratskoj državi nekoga uhvatiti za vrat ili platiti kilu janjetine da dobijemo što smo platili – komentirali su građani

Bijesni građani ulice Ivana Tišova u Sesvetama dočekali su u srijedu gradonačelnika Milana Bandića koji je obišao gradilišta u toj četvrti. Ljutiti su jer se asfaltiraju susjedne ulice, a njihova se preskočila. Željko Blažinović, predsjednik Vijeća gradske četvrti Sesvete, kazao je da se ulica Andrije Maurovića asfaltira jer su stanari te i Vinogorske napravili pritisak pa su ušli među prioritete.

– Moramo li u demokratskoj državi nekoga uhvatiti za vrat ili platiti kilu janjetine da dobijemo što smo platili – komentirali su građani i prigovarali da se obližnja ulica asfaltirala u samo tri dana jer se udavala kći gospođe koja radi u gradskoj upravi.

Bandić je situaciju iskoristio za prikupljanje bodova pa je građanima obećao da strojevi neće otići dok se ne asfaltira svih pet ulica, makar se ne realizirali neki drugi radovi u Sesvetama. Najavio je sastanak za petak, a Vesna Lubin iz Ureda za izgradnju procijenila je da će sve stajati milijun i pol kuna.

Ključne riječi

Komentara 8

MU
mala ulica
16:03 25.08.2011.

Svi gradjani trebaju raditi pritisak i kontrole na sve urede i institucije. Na koncu su ti činovnici i uredi na našoj platnoj listi (plaćeni su od naših poreza).

VI
Vito
06:59 26.08.2011.

Vesna Lubin iz Ureda za izgradnju procijenila je da će sve stajati milijun i pol kuna. Mogu li novinari izračunati kako to da parkiralište na zemljanom terenu, znači prvo izrada podloge pa asfalt, košta 800.000 kuna usred Zagreba, a pett već postojećih ulica košta 1.000.000 kuna - 300.000 po ulici... Zanimljovo je i da nisam pronašao koliko je koštalo asfaltiranje Amruševe i Tesline... Pronađite cijenu tog asfalta pa ju usporedite s cijenom asfalta u Sesvetama...

CH
chemica
09:53 25.08.2011.

Građani rade prisak pa im se ulica asfaltira prije ostalih? Kakva je to \"država\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije