Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pivovara medvedgrad

Brundanje u ritmu rock'n'rolla uz Kojote, Letu Štuke i Jonathana

Foto: Izvan Fokusa
1/6
06.05.2023.
u 11:31

Fešta se 17. lipnja u u dvorištu Pivovare Medvedgrad, u Huzjanovoj 36, a sočne delicije moći ćete kušati na tri food pointa gdje će vas dočekati zadarska ekipa iz Picnica, dobro znani Munchy, a mesne delicije spremat će pak dvojac iz M Brothersa

Sočni burgeri i brojni drugi street food specijaliteti, kapljice iz najstarije craft pivovare te ritmovi legendarnih Kojota, Letu Štuke i Jonathana samo su dio programa koji vas 17. lipnja očekuje u dvorištu Pivovare Medvedgrad, u Huzjanovoj 36, a u povodu "Brundanja - Craft, Rock & Street Food Festivala"

Fešta starta već od 17.30 kada će svi zaljubljenici u fine svijetle i tamne pivske kapi imati prilike upoznati pivske okuse na izvoru, razgledati Pivovaru i otkriti tajne najstarije craft pivovare, koja od 1994. godine kuha nefiltrirano pivo, bez konzervansa i surogata, isključivo od najboljih prirodnih sastojaka, uz primjenu moderne tehnologije i tradicionalnog načina proizvodnje.

– Naime, ovaj je koncept nastavak vrlo uspješne proslave 25. rođendana Pivovare iz 2019. godine, koji je kulminirao koncertom Hladnog piva, a koji bi, prema riječima organizatora, trebao postati tradicionalni događaj. Na ovaj način, sljubljivanjem bogatog izbora craft piva, odličnih bendova i isto tako kvalitetnog street fooda posjetitelji dobivaju kompletan doživljaj – kažu organizatori. 

Zagrijavanje s predgrupom počinje od 19.30, a nakon čega će se na pozornicu popeti Jonathan, Kojoti i bend Letu Štuke, a dok će vas podsjećati na neke od svojih najpoznatijih hitova, žeđ će vam gasiti više od deset vrsta piva, među kojima su i Zlatni medvjed, Grička vještica, Fakin IPA te Baltazar

Sočne delicije moći ćete kušati na tri food pointa gdje će vas dočekati zadarska ekipa iz Picnica, dobro znani Munchy, a mesne delicije spremat će pak dvojac iz M Brothersa. 

Organizatori su se pobrinuli i za prijevoz pa će tako organizirani autobusi kretati s Trga dr. Franje Tuđmana, a dolazite li u vlastitom aranžmanu osiguran vam je besplatan parking. A svoje mjesto možete osigurati kupnjom ulaznice, koja stoji 15 eura, putem platforme Entrio, a plaća se isključivo karticama. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije