Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNI RADOVI

Branimirova otvorena, Slavonskom uz zastoje

Slavonska avenija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
18.07.2017.
u 13:22

Svi radovi u Slavonskoj bit će gotovi 11. kolovoza. Tek tada će se njome prometovati bez zastoja

Vozači od danas, nakon četiri dana radova, Branimirovom, na području od Ulice V. Ravnice do Ulice Divka Budaka voze normalno. Radovi su na tome dijelu trebali biti gotovi jutros, ali je već sinoć gradonačelnik Milan Bandić u promet pustio spomenuti dio. Time se ujedno normalizirao i autobusni promet, a za vrijeme radova premještena autobusna stajališta vraćena su na uobičajena mjesta.

No ljetni radovi na zagrebačkim prometnicima nastavljaju se i dalje, a time i posebne prometne regulacije. Na nadvožnjaku iznad raskrižja Lj. Posavskog i M. Haleuša do Ulice Siniše Glavaševića do 25. srpnja vozit će se samo jednim dijelom kolnika.

– Do 25. srpnja bit će zatvoren sjeverni kolnik Slavonske, na dijelu od Ulice Resnik III. do Čulinečke ceste, dok će se promet odvijati po južnom kolniku dvosmjerno. Prilikom navedenog preusmjerenja prometa bit će onemogućeno prometovanje raskrižjima iz smjera sjevera prema jugu i obratno – poručili su iz Grada te naglasili da će se Slavonskom otežano prometovati sve do 11. kolovoza. 

Komentara 3

Avatar maxist
maxist
11:22 24.07.2017.

Više nitko ne mari za rokove,odgovornosti nigdje a mediji su se iskazali bojkotom,šutnjom i krivim informacijama ! SVI.. !!! Pinokio zvani đimi fontana obećao je pred izbore brzu i temeljitu rekonstrukciju pruge Mihaljevac-Dolje sa rokom dovršetka -pred drugi krug izboraora ali rok je do danas pomican bez ikakvih obavijesti iz grada,zet-a i medija !!?? Svi spavaju ! Savska je prema radijskoj obavijesti jutros trebala profunkcionirati ,ali...-ništa =0 ! Čuvena žičara ..-ni zabijena lopata ??! Mediji flegmatično ingnoriraju ?!!! Bandić ima medije u šaci a stanovnike mlati nogom u jaja i nikom ništa !!

DA
davorek1
21:16 19.07.2017.

Dajte nam produžetak Branimirove!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije