Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLIM ZAGREB

Biti Zagrepčanin znači biti gospodin, pošten i iskren

Zašto volim Zagreb
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
13.01.2014.
u 12:25

Nema do glavnog grada, u njemu se građani osjećaju odlično

Matija Škof (30), taksist - rođeni sam Zagrepčanin, svoj grad ne dam nikome. Osjećam ponos što sam dio ovog grada, a biti Zagrepčanin znači biti gospodin, pošten i prije svega iskren čovjek. Volim sve sadržaje koje nudi, posebno Gornji grad i Botanički vrt.

Maja Todić (27), diplomirana ekonomistica -  Zagreb je baš po mjeri čovjeka. Velik, a opet mali da na biciklu možeš obaviti sve što trebaš. Ima sve sadržaje od kulturnih, sportskih, zabavnih... Ostat ću ovdje sigurno.

Ankica Brčić (80), umirovljenica - iako sam prošla pola Europe, presretna sam što živim u njemu. Ljepšeg od Zagreba nema. Kad smo selili iz staroga u novi dio, govorili su provincija. A pogledajte ga sad.

Mile Stojanovski (83), umirovljeni pilot - Zagreb ima fantastičan položaj, zaštićen sa sjevera i okrenut prema jugu.  Vrlo je sličan Beču i jako ga volim. Odlično je organiziran, posebno prometno. Nikad ga ne bi mijenjao.

Kristina Povše (18), maturantica - Zagreb je simpatičan jer je praktičan, sve je na dohvat ruke. Ima dvije striparnice koje jako volim, a od arhitekturu Gornjeg grada volim više od ostalih dijelova.

Komentara 5

2X
2Xgeneral
15:55 13.01.2014.

Zagrebački šlif se počme doživljavat i suptilno osjećat nakon 50 godina življenja u Zagrebu!!!! Ostalo je sve silovanje osobnosti!!!!( ili ti ga prenemaganje!!! )

GO
golub
17:03 13.01.2014.

Kad bi se Zagreb čistio od nepoštenih i neiskrenih kojima u njemu mjesta ne bi trebalo biti, malo bi nas ostalo.

DU
Deleted user
17:15 13.01.2014.

Pravi zagrepčanec je onaj kojem su prabaka i pradjed s mamine i tatine strane rođeni u Zagrebu i potomci onih koji su 45. dojahali u Zagreb i uselivši se u gospodske stanove automatski postali zagrebačka gospoda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije