Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seminari

Besplatna ekopredavanja Zelene akcije za sve građane

zelena akcija
Borna Filic/PIXSELL
22.10.2012.
u 14:50

Sva su predavanja na ekoseminaru besplatna i otvorena za sve građane, a održavaju se u prostoru Zelene akcije

U sklopu jesenskog ekoseminara Zelena akcija ovaj tjedan organizira predavanja o zaštiti prirode i o gospodarenju otpadom. Sva su predavanja na ekoseminaru  besplatna i otvorena za sve građane, a održavaju se u prostoru Zelene akcije (Frankopanska 1, u dvorištu) te nije potrebna prethodna najava dolaska, poručuju aktivisti ZA.

Sutra će se u 20 sati održati predavanje o zaštiti prirodnih resursa koje će dati osvrt na ugroženost prirode, metode i trendove zaštite, probleme u Hrvatskoj i fokus Zelene akcije na zaustavljanje degradacije i uništenja prirodnih resursa.

– Građani će saznati i zašto je važno spriječiti izumiranje vrsta, sačuvati bioraznolikost te o međunarodnim ugovorima i drugim pravnim aktima koji za cilj imaju zaštitu bioraznolikosti – najavljuju iz Zelene akcije.

Predavanje o gospodarenju otpadom održat će se u četvrtak 25. listopada, također s početkom u 20 sati. Predavanje će se baviti problemom zbrinjavanja otpada i vezom između potrošačkog društva i stvaranja sve većih količina otpada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije