Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u SDP-u

Bernardić: Zagreb ne može bez svoga prstena

davor bernardić
Anto Magzan/Pixell
13.05.2010.
u 20:19

Bernardića, koji se zalaže za parkirališta na ulazu u grad i ulaganje u informatiku, podržao je i novoizabrani šef SDP-a Zagrebačke županije Mihael Zmajlović

Zagreb mora biti srednjoeuropska metropola s kvalitetnim sveučilišnim centrom povezanim s tržištem rada, grad koji njeguje sport i zaštitu okoliša te vodi posebnu brigu o umirovljenicima, mladima i djeci, kazao je jučer na tiskovnoj konferenciji Davor Bernardić, kandidat za šefa gradskog SDP-a. Smatra da je za razvoj gospodarstva nužno ulagati u informatičku industriju, na kojoj se temelji 30 posto gospodarstva. – Nužno je ulagati u farmaceutiku, biotehnologije i zelenu energetiku te poticati reciklažu i obnovljive izvore energije. Ulazi u grad moraju imati parkirališta. Mora se, smatra, ubrzati administracija za poduzetnike. Kaže i da grad može funkcionirati samo suradnjom sa “zagrebačkim prstenom” te ih treba bolje prometno povezati. Bernardića su podržali šef županijskog SDP-a Mihael Zmajlović, Neven Mimica, Gordan Maras, Siniša Hajdaš Dončić i Mario Habek. – On može biti Milanovićev partner za pobjedu na parlamentarnim izborima. Mlada je snaga koja daje vjetar u leđa – kazao je Maras. Bernardić je poručio da na izborima 23. svibnja članovi SDP-a ne nagrađuju niti kažnjavaju nekoga za prošlost, već biraju budućnost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije