Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Bernardić u Milanovićevoj klupi zastupnika u Gradskoj skupštini

Šef SDP-a Zoran Milanović dao je ostavku na mjesto zastupnika u Gradskoj skupštini. Zamijenit će ga novi šef gradskog SDP-a D. Bernardić.
07. lipnja 2010. u 19:52 3 komentara 3 prikaza
sdp
Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović dao je danas napismeno ostavku, poslavši je predsjedniku Skupštine Borisu Špremu, na mjesto zastupnika Gradske skupštine.
Kako se i nagađalo, na njegovo mjesto doći će novi šef zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić.

Osim što će postati zastupnik u Skupštini, Bernardić će odmah preuzeti i mjesto predsjednika skupštinskog Kluba zastupnika SDP-a, kojim je dosad ravnao Jurica Meić. Podsjetimo, Meić je tijekom kampanje otvoreno stao na stranu Ive Jelušića, a Bernardića je čak i prozvao “lažovom”. Može se očekivati da će Davor Bernardić prvi govor održati već sljedećeg utorka za kada je sazvana sjednica Gradske skupštine.

Doznali smo to danas netom prije početka sastanka Kluba zastupnika SDP-a u Gradskoj skupštini. Doznali smo i da će Jelušić do konca tjedna dati ostavku na mjesto dogradonačelnika.

NOVA KOLEKCIJA
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan
  • Vito:

    Pitanje - inžinjer fizike? Nemaju li oni koji završe fakultet titulu diplomirani inžinjer? A oni koji imaju samo tri godine studija titulu inžinjer? To je nkad razlikovano slovima - VS, visoka sprema VSS - visoka stručna sprema Ili su i ... prikaži još!su i to degradirali oni koji pokazuju diplome iz Mostara?

  • marijan bobi:

    I bolje mu je ,neka sad ide doma plakati mamici

  • DONJA:

    Mora se malo Lepi Cane(Milanović) odmoriti jer mu sjedenje smeta za prepone P.S. Nebole ga prepone nego ga boli K...C za raju.