Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rošada u SDP-u

Bernardić u Milanovićevoj klupi zastupnika u Gradskoj skupštini

sdp
Marko Lukunić/Pixsell
07.06.2010.
u 19:52

Šef SDP-a Zoran Milanović dao je ostavku na mjesto zastupnika u Gradskoj skupštini. Zamijenit će ga novi šef gradskog SDP-a D. Bernardić.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović dao je danas napismeno ostavku, poslavši je predsjedniku Skupštine Borisu Špremu, na mjesto zastupnika Gradske skupštine.
Kako se i nagađalo, na njegovo mjesto doći će novi šef zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić.

Osim što će postati zastupnik u Skupštini, Bernardić će odmah preuzeti i mjesto predsjednika skupštinskog Kluba zastupnika SDP-a, kojim je dosad ravnao Jurica Meić. Podsjetimo, Meić je tijekom kampanje otvoreno stao na stranu Ive Jelušića, a Bernardića je čak i prozvao “lažovom”. Može se očekivati da će Davor Bernardić prvi govor održati već sljedećeg utorka za kada je sazvana sjednica Gradske skupštine.

Doznali smo to danas netom prije početka sastanka Kluba zastupnika SDP-a u Gradskoj skupštini. Doznali smo i da će Jelušić do konca tjedna dati ostavku na mjesto dogradonačelnika.

Komentara 3

VI
Vito
08:02 08.06.2010.

Pitanje - inžinjer fizike? Nemaju li oni koji završe fakultet titulu diplomirani inžinjer? A oni koji imaju samo tri godine studija titulu inžinjer? To je nkad razlikovano slovima - VS, visoka sprema VSS - visoka stručna sprema Ili su isu i to degradirali oni koji pokazuju diplome iz Mostara?

MB
marijan bobi
12:18 08.06.2010.

I bolje mu je ,neka sad ide doma plakati mamici

DO
DONJA
13:57 08.06.2010.

Mora se malo Lepi Cane(Milanović) odmoriti jer mu sjedenje smeta za prepone P.S. Nebole ga prepone nego ga boli K...C za raju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije