Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorena vrata

Berba knjiga ispred Pučkog učilišta danas od 10 do 15 sati

knjiga
arhiva VL
18.09.2012.
u 08:00

Cilj je berbe knjiga da se oživi interes javnosti za knjige i upozori na važnost čitanja, a i da svi prolaznici uberu knjigu sa stabla i tako upotpune osobnu biblioteku

“Berba knjiga” akcija je koja se danas od 10 do 15 sati održava kod Pučkog otvorenog učilišta, Vukovarska 68, a u sklopu Dana otvorenih vrata POU-a.

Cilj je berbe knjiga da se oživi interes javnosti za knjige i upozori na važnost čitanja, a i da svi prolaznici uberu knjigu sa stabla i tako upotpune osobnu biblioteku. Tijekom programa “berače” će zabavljati Pop-rock ansambl Učilišta, najmlađi će se moći okušati u slikarskim vještinama, dok će akademska slikarica Aleksandra Alfirević izvesti projekt “Slika u pokretu”.

Komentara 1

BO
bolesnodrustvo
23:18 19.09.2012.

Koliko košta tako ubrana kruška-knjiga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije