Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBUDILO ZAGREPČANE

VIDEO Bankomat u Zagrebu raznesen u eksploziji usred noći: 'Grunulo je jako'

Bankomat dignut u zrak
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/15
30.05.2022.
u 07:08

Očevid je u tijeku.

 Ono što je trebalo biti mirno kišno jutro na praznik, pretvorilo se u prilično uznemirujuće buđenje za stanovnike novo zagrebačkog naselja Sopot u kojem je rano jutros u Pičmanovoj ulici došlo do eksplozije u kojoj je raznesen jedan bankomat.

Video snimio: Dario Topić

O silini detonacije govori činjenica da su krhotine odletjele i pedesetak metara dalje, a stakla na trgovini u sklopu koje je bio bankomat su uništena.

Većina susjeda u Sopotu čula je detonaciju, no tek rijetki koji su na kišno jutro poželjeli otići do trgovine ili prošetati psa vidjeli su prave razmjene.

- Grunulo je jako, pas mi se prepao i otišao pod stol. Nisam znala što se dogodilo, sad tek vidim - kazala je jedna susjeda, dok je drugi susjed potvrdio:

- Sve se zatreslo i čuo se glasan prasak i to u gluho doba noći - rekao je eksploziji koja se, prema policijskom izvješću dogodila oko 4:30.

Policija obavlja očevid, a više informacija bit će poznato po završetku istrage.

Bankomat dignut u zrak
1/14

 

Ključne riječi

Komentara 8

TR
tratincica68
08:05 30.05.2022.

Kasni penzija od 4 kune povisice.

ZD
zdenkoj
08:02 30.05.2022.

Čulo se kao bomba?Šta treba da se čuje kod detonacije?poljubac

PR
prajdali100
08:18 30.05.2022.

Pa nađete li ikoga??? S tim gadovima nema priče !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije