Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gratis za sve

Bandić - ZET 1:0: U noći muzeja besplatno na svim gradskim linijama autobusa i tramvaja

Bandić autobus
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
31.01.2014.
u 08:32

Besplatna vožnja tijekom Noći muzeja od 17 do 2 sata iza ponoći vrijedi za sve tramvaje i autobuse, kao i za Uspinjaču

ZET je ovih dana objavio kako će večeras na Noć muzeja voziti besplatno na izvanrednim linijama, od 18 do 1 sat iza ponoći. To se odnosilo samo na turistički tramvaj u njegovoj kružnoj vožnji, te na minibusove i izvanredni autobus do Muzeja suvremene umjetnosti.

No, Holdingovu podružnicu brzo je "ispravio" gradonačelnik Milan Bandić, poručivši sinoć da "Grad Zagreb osigurava besplatan javni prijevoz na svim linijama po gradu, od 17 do 2 sata iza ponoći".

- Besplatna je i Uspinjača do Gornjeg grada, a gradonačelnik poziva sugrađane i posjetitelje Zagreba da se u muzeje i galerije večeras upute upravo javnim gradskim prijevozom i posebnim autobusima, kako bi ta manifestacija prošla sa što manje gužvi i u dostojanstvu - navode iz gradske uprave.

>>Dobra stvar: ZET nas časti, ali samo jednu večer, u petak
 

Komentara 6

Avatar fijolica
fijolica
13:10 31.01.2014.

Opet jedan krajnje populistički potez od kojeg ćemo samo imati štetu.

Avatar comandante
comandante
07:51 01.02.2014.

Bravo Bandicu, samo ti dijeli, netko će već platiti kao i sve tvoje baljezgarije, kao i Holding koji si uništio, ali fontane rade i opet će pametni glasati za tebe....

MO
mojazemlja
13:33 01.02.2014.

Petak, 22. 2. 2008. u 17:15???????????????????????????????????? Bandić će ipak graditi tunel kroz Sljeme dugačak 6 km Radovi bi trebali započeti 2009. godine, a do kraja 2012. građani bi trebali prolaziti sljemenskim tunelom dugim 6,5 kilometara i vrijednim 5 mil. kn

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije