Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dragi prijatelji...

Bandić Slovencima: Dođite se kupati na Bundek i Jarun

milan bandić (1)
Igor Kralj/PIXSELL
21.01.2013.
u 10:57

Možda su se Slovenci uplašili poruke V. Obersnela na Twitteru, no zagrebački gradonačelnik ima rješenje za njih

Možda Slovenci neće na Jadran, ako su se uplašili Twitter-poruke riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela upućene slovenskom ministru vanjskih poslova Karlu Erjavcu, no kako bi se ipak imali gdje okupati, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ponudio im je alternativu.

– Dragi prijatelji, mi nemamo more, ali imamo Bundek i Jarun, pa se možete doći tu kupati – poručio je Bandić Slovencima obraćajući se načelniku Ptuja kojeg je danas primio, prenosi Dnevnik.hr

>>Obersnel: Nisam siguran da sam krivo razumio Erjavca

Komentara 48

Avatar lav_alex
lav_alex
11:10 21.01.2013.

Hau jes nou. Nemaju pametnijeg posla.

Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
11:11 21.01.2013.

Ima pravo jer najkraći put prema Europi ide kroz Sloveniju a tuk na utuk možemo do prekosutra. Osobno baš me briga za pitanje Ljubljanske banke, niti sam šta tamo imao niti moja obitelj a nije nikakva tajna da su glavnii lopovi bili hrvatski zaposlenici banke u autonomnoj podružnici Zagreb. Ali o tome nećemo.

DO
doktorica
11:44 21.01.2013.

neka dođu i ponesu Eure....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije