Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIS pregledao Crveni spust

Bandić: Novca ima, kreće projekt Sljeme

14.07.2014., Zagreb - Konferencija za novinare Hrvatskog skijaskog saveza povodom nadolazecih utrka Audi FIS Svjetskog kupa Vip Snow Queen Trophy. Markus Waldner, Emmanuel Couder, Guenter Hujara, Markus Mayr, celnici FIS-a. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
15.07.2014.
u 09:40

Sljemenska utrka nije upitna, potrebno je riješiti vodnu infrastrukturu i žičaru, a iduće će godine krenuti oba projekta

Zagrepčani u siječnju nisu uživali u utrkama Svjetskoga kupa jer nisu to dopustili vremenski uvjeti, a čelnici FIS-a su nakon pregleda staze zatražili infrastrukturne promjene.

– Na promjene čekamo osam godina i gradonačelnik je svjestan problema. Krajnje je vrijeme za realizaciju tog projekta. Pravila ne dopuštaju čekanje, moramo zadovoljiti uvjete FIS-a – jasan je bio donedavni direktor Svjetskoga kupa Günter Hujara, a Milan Bandić odgovorio:

Sljemenska utrka nije upitna. Od 10 utrka jednu nismo uspjeli održati. To je ravno space shuttleu, Everestu... Novca ima, ostala nam je vodna infrastruktura i žičara i iduće će godine krenuti oba projekta, dotad molim za malo strpljenja – kaže Bandić.

Komentara 4

Avatar liquidsky
liquidsky
09:42 16.07.2014.

Naravno da Zagreb ima novca, svaki bolji srednjošlolac mogao bi s tolikim budžetom biti dobar gradonačelnik. Zato mi je smiješno slušati Bandićeve samohvale jer voditi Zagreb daleko je lakše nego neku razvijeniju europsku državu. Stalni prihodi od građana (prirez, komunalne naknade itd.) već su sami po sebi dovoljni da se gradski račun neprekidno i sam po sebi puni, za to nije potrebna naročita sposobnost. Na Sljemenu treba riješiti prije svega žičaru.

Avatar comandante
comandante
15:14 16.07.2014.

kome to treba, osposobite nam konacno zicaru za sljeme da se nemora gore sa autima, ostalo je cista glupost, silovanje prirode i ispunjavanje necijih hirova... nemamo vise skijase,nemamo snjega a novci nam trebaju za sto drugih stvari, bolnica, Jakusevac....

DU
Deleted user
07:12 16.07.2014.

Taj stvarno zna trošiti novce zagrepčana. To sa Sljemenom, to je sad najbitnije u Zagrebu, a sirotinja gladuje!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije