Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Po uzoru na Zagreb

Bandićevi prijedlozi Vladi: Tražit ćemo povrat novca za udžbenike i uvođenje institucije odgajatelja

milan bandić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
13.10.2016.
u 14:18

Zagrebački gradonačelnik rekao je da se nada da će ova Vlada predvođena Plenkovićem imati pameti uvrstiti ove prijedloge u prioritete

"Veselim se sutrašnjoj konstituirajućoj sjednici Sabora i Vlade idući tjedan, a mi ćemo s Vladom surađivati od projekta do projekta", kazao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Poručio je kako će prvi prijedlog njegove stranke biti povrat novca roditeljima za udžbenike, ali i zahtjeve da se uvede institucija odgajatelja onako kako je to, rekao je, napravljeno u Zagrebu.

"Mi ćemo se svrstati na stranu boljitka i podržavati sve ono za što je u temeljima naše stranke. Nadam se da će ova Vlada predvođena Plenkovićem imati pameti uvrstiti ove prijedloge u prioritete", rekao je Bandić. 

> > Bandić: I ja bih opet bio mali da imam ove uvjete

Komentara 6

Avatar liquidsky
liquidsky
14:26 14.10.2016.

Kuda se gura taj Bandić? Tko ga išta pita? I zašto je ovaj članak u zagrebačkoj rubrici? Kakve veze imamo mi, prirezni obveznici Zagreba, s Bandićevim izjavama o Saboru i radu Vlade?

Avatar Vucibatina
Vucibatina
12:41 14.10.2016.

Ima li on pameti ?

WU
wuggibiba
14:37 13.10.2016.

Bio i ostao mali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije