Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Društvo distrofičara

Bandić na Galileu: Operacija uspjela, pacijent preživio

Milan Bandić, portal
screenshot/Facebook
13.06.2013.
u 16:00

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u Društvu distrofičara isprobao rehabilitacijski uređaj Galileo

U sklopu manifestacije Dani otvorenih vrata udruga jučer su se u svojim prostorijama u Krugama predstavili članovi Društva distrofičara koji boluju od mišićne bolesti. Izložili su svoje brojne rukotvorine od keramike i drveta te izrazili želju da dobiju prostor u kojem bi ih mogli prodavati kako bi skupili novac za rehabilitaciju jer distrofija zahtjeva svakodnevnu njegu. Udrugu je tim povodom posjetio i gradonačelnik Milan Bandić koji je isprobao rehabilitacijski uređaj, Galileo, na kojem se provodi vibracijski trening i simuliranje hoda.

- Operacija uspjela, pacijent preživio, rekao je Bandić nakon što je isprobao uređaj.

>>Bandić sve bliži većini, podržat će ga HNS i HSU

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije