Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROZIVKE OPORBE

Bandić: Na balkonima su prosvjedovali isti koji prosvjeduju zadnjih 20 godina

Milan Bandić
Foto: POOL
10.04.2020.
u 21:12

- To su oni koji su mi oporba već 20 godina u mom 6-godišnjem mandatu. Čak govore i da je jedan dio građana protiv mene. Građani su na zadnjim izborima rekli što misle kako Bandić vodi Zagreb - poručio je Milan Bandić

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić gostujući i HRT-ovoj Temi dana osvrnuo se na prozivke oporbe za lošu koordinaciju.

- To su oni koji su mi oporba već 20 godina u mom 6-godišnjem mandatu. Čak govore i da je jedan dio građana protiv mene. Građani su na zadnjim izborima rekli što misle kako Bandić vodi Zagreb. Na balkonima su prosvjedovali isti koji prosvjeduju zadnjih 20 godina - kazao je zagrebački gradonačelnik.

Zagrebački gradonačelnik rekao je i da je prioritet donošenje zakona o sanaci grada i pomoći građanima, te da je nacrt zakona prezentiran.

- Optimista sam glede donošenja zakona jer se u to uključio i premijer i neće dozvoliti lomljenje preko koljena. Ali kad bi sve krenulo nizbrdo Grad Zagreb i gradonačelnik zadnji bi ostavili sugrađane na cjedilu.

Što se tiče najave smanjenja materijalnih prava djelatnicima Grada i Holdinga Bandić je rekao da sljedeći tjedan imaju prve pregovore sa socijalnim partnerima. Dodao je da nije za rezanje plaća ako ne bude potrebno, ali i istaknuo da se nada da će uspjeti postići zajednički dogovor jer svi su svjesni situacije u kojoj se nalazimo, te da moramo biti solidarni.

VIDEO Bandić obišao Dolac

Ključne riječi

Komentara 3

M1
MP-111
09:53 11.04.2020.

Doci ce i taj dan Bandicu kad ces odgovarati za svoje kriminalne radnje i lopovluke,nadam se da neces uspjeti pobjeci kao Mamic ali tesko boga mi oni su stazu pripremili odavno za bjezaniju u bosnu

Avatar DonnaAC86
DonnaAC86
10:53 12.04.2020.

Sandra, 30. w︆︅w︆︅w︆︅.︆︅l︆︅o︆︅v︆︅e︆︅x︆︅x︆︅.︆︅c︆︅l︆︅u︆︅b

ZB
Zoki-Bijela
21:31 10.04.2020.

Nedaj se Ines..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije