Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Bandić o napadu: Izabrali su krivu metu, hrabri su kad su pijani i u čoporu

Iako je u prvom planu trebala biti nova autobusna linija, Bandić se osvrnuo na događaje u Vukomercu budući da su ga napali bijesni roditelji i gađali mu automobil.
14. rujna 2018. u 08:25 53 komentara 6741 prikaza
Gradonačelnik u Podbrežju pustio u promet novu ZET autobusnu liniju
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/8

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pustio je u promet novu autobusnu liniju 242 Glavni kolodvor – Podbrežje, prenose 24sata.

Podbrežje potražite kupon Još se stignete uključiti! Večernjakova prilika života – osvojite stan u Zagrebu!

Iako je u prvom planu trebao biti novi autobusni pravac, Bandić se osvrnuo na događaje u Vukomercu budući da su ga napali bijesni roditelji i gađali mu automobil.

Pogledajte video: Bandić u Podbrežju pustio novu ZET autobusnu liniju

– Izabrali  su krivu metu. Osjećam se odlično, par pijanaca je došlo, li mi smo imali kvalitetan sastanak s predstavnicima roditelja. To je sastavni dio posla, mislim da policija nije potpuno obavila svoj posao, a u pravnoj državi svatko treba raditi svoj posao kako treba. Automobilu nije bilo ništa, sve je u redu, to su bili obični pijanci, ja ću biti danas u Vukomercu u 17 sati na pikniku s djecom i nitko me neće čuvati. Hrabri  su kad se napiju i kad su u čoporu. Nitko se neće iseljavati nego će oni koji su napravili izgrede odgovarati. Molim vas da ne radimo cirkus oko grada, grad nije slučaj niti će biti, a ako je netko napravio problem neka odgovara, neka ga policija obradi i privede sudu, rekao je Bandić.

Gradonačelnik u Podbrežju pustio u promet novu ZET autobusnu liniju
1 / 23
Zagreb: Bandić izviždan na prosvjedu u Vukomercu, oštetili mu i auto

Istaknuo je kako se odlično osjećao u automobilu i tijekom napada.

– Nisam previše hrabar, ali nisam ni kukavica, ne možete protiv čopora i bedaka. Molim roditelje za strpljenje i policiju da obavi svoj dio posla – zaključio je Bandić. 

Pogledajte video: Bandić izviždan na prosvjedu u Vukomercu

 

 

Maja, Ana Maria, Andrijana, Josipa, Petra, Ema, Nikolina i Tihana: Itekako možemo biti korisne hrvatskom zdravstvenim sustavu u pandemiji COVID-19! Ako je staž obavezan, zašto ga ne omoguće, a ako je to nemoguće, neka ga ukinu
PRIPRAVNICI U NEIZVJESNOSTI
Zovete umirovljenike, a mi čekamo na posao i po nekoliko godina?!
Psorijaza
SVJETSKI DAN PSORIJAZE
Srušimo stereotipe zajedno: Međunarodni glas za bolji život
  • golub Vaso:

    onih 90 prijavljenih na jednoj adresi su bandićeva glasačka mašinerija, a našmrkani priča kako je netko pijan haha

  • mato.greganic:

    Bio sam i nisam vidio nikog pijanog, preplasenih i ljuti roditelja da, Bandiću ova izjava o čoporu i pijancima nije ti trebala, niti sam pijanac niti sam čopor, sto za tebe nemrem reći sto si???? Vidimo se i danas pa ... prikaži još! mi reci u lice da sam pijanac i čopor..

  • belimo:

    Čopor od njih 90 je prijavljen u jednoj kući a ne ovi pred kućom odnosno školom !! Koliko je takvih mnogobrojnih čopora u ZG?